Första veckan
            Andra veckan
            Tredje veckan
            Fjärde veckan
            Femte veckan
            Alhambra
            Sjätte veckan
            Sjunde veckan
            Åttonde veckan
            Nionde veckan
            Tionde veckan
            Elfte veckan

 

 

 

Långsemester!! 

Vårt husbilsresande de första åren har bara tänt oss mera, vi måste se till att vi kan få vara lediga i 3 månader för att bara leva husbilsliv. Det var vårt projekt under något år före hösten 2004 då vi förverkligade vårt mål.

Oj vad vi läste böcker och inte minst kartor under den vintern, halva nöjet är ju att drömma sig iväg och planera om vad som skall besökas. Vi funderade vilken tid på året som skulle passa bäst med tanke på att vi ännu har långt kvar tills vi disponerar all vår tid själva. Som tur var har vi bägge arbeten som gör att vi är ganska så självgående och därmed också styr våra ledigheter. Visst skulle det vara roligt att möta våren, sommaren valde vi bort direkt, pasar inte med våra jobb, till sist bestämde vi att förlänga sommaren var det optimala för oss.

Vi ger oss av
Det var naturligtvis hur mycket som helst som skulle ordnas innan vi kunde ge oss av men till sist var vi på väg, 80-90 dagar i husbil låg framför oss. Bara lata dagar utan måsten, självklart var det mängder av planerade aktivieter som bara skulle upplevas.
Söndagen den 1/8 bar det av, första stoppet i skogarna runt Karlsborg där Gun-Britts systerdotter Johanna hämtades upp, hon skulle vara med oss i 14 dagar för att sedan flyga hem från Paris tillsammans med Anders som skulle hem för att jobba en vecka i Stockholm.
Det rullade på genom Sverige, målet för den första dagen var Rörvig på Själlands västkust för att hälsa på Leif och Linda i deras sommarhus. Tänk vad många gånger vi bara åkt motorvägen genom Själland på väg till Rödby, nu blev det norrut från Helsingör för att i Hundstedt ta färjan över till Rörvig. Väl famme blev det en härlig kväll med goda vänner. Morgonen därpå blev det en kort cykeltur till havet för ett morgondopp, lite kallt men uppfriskande.


Linda, Gun-Britt och Johanna tar ett morgondopp i Rörvig

 

www.andiamo.se © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

www.andiamo.se